Hijswerkzaamheden

Door jarenlange ervaring en kennis zijn wij instaat om alle voorkomende hijswerkzaamheden te verrichten. Hierbij kunt u denken aan verzetten  en transporteren van constructie, plaatsen en assisteren op locaties welke lastig of niet bereikbaar zijn vanaf het land.

Ook kunnen we daarnaast voor onderhoud, reparaties en alle voorkomende hijswerkzaamheden u assisteren, waarbij vanuit het schip middels diversen gereedschappen en machines onze hijswerkzaamheden kunnen ondersteund worden. Middels onze draadkraan met haak kunnen we tot een maximum van 29 ton verticaal hijsen en verplaatsen over grote afstanden. Hiervoor is ook veel hijsmateriaal zoals kettingen, (rond)stroppen, sluitingen en diversen aanslagmateriaal in eigen huis aanwezig.

Aangezien wij van mening zijn dat bij hijswerkzaamheden een goede voorbereiding en samenwerking centraal moet staan, nodigen wij u graag uit om contact op te nemen om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn, dat de veiligheid niet in het geding komt en op deze manier tot een efficiente oplossing en uitvoering van de werkzaamheden komen.

Direct contact

Direct contact

Kraanschip.eu logo
Kraanschip.eu

© Kraanschip.eu 2023 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM