Nova Venture

Kraanschip Nova Venture Bagger-,Transport-, Overslagbedrijf, Waterbouwwerkzaamheden een veelzijdig bedrijf

Heiwerkzaamheden

Door diversen hei werkzaamheden kunnen we zeggen dat met ervaring en kennis, in eigen beheer kleinere heiwerkzaamheden en op grotere projecten in samenwerking met u alle voorkomende heiwerkzaamheden die met ons functionele kraanschip zijn uit te voeren.

Hierbij ligt onze specialiteit in snel en efficient heien van palen, damwanden, grondankers (ook schuin middels een makelaar), het voordeel voor u is dat we direct over een afstand van 35 meter vanaf het water middels onze verrijdbare kraan over het schip in één lijn kunnen werken maar ook door snelle positionering van het schip enkele locaties kunnen afhandelen.

Waarbij het te heien materiaal te transporteren is en opgeslagen kan worden door ons in de ruimholte van het schip waarbij de kraan nog steeds zich hieroverheen kan verplaatsen. Daarnaast zijn diversen materialen zoals stroppen en hijsmateriaal in eigen beheer bij ons.

Deze heiwerkzaamheden worden uiteraard alleen door vakbekwamen mensen met ervaring uitgevoerd, welke de werkzaamheden profesioneel zullen aanpakken en daarbij veiligheid hoog in vaandel hebben staan.

Direct contact

Direct contact

Kraanschip.eu

© Kraanschip.eu 2024 | Site-Index | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM